10 ok, hogy miért a makacs asszonyok a legjobb feleségek

A makacs asszonyt nem olyan könnyű szeretni. Néha elviselhetetlen, néha még meg is gyűlöljük őt … Idővel, lenyugszunk és rájövünk, hogy ebben a makacsságban van akaraterő, van erős jellem és van az elvek melletti kitartás… És a makacs asszony…

1. Ő tudja, hogy mit akar

Nem ingadozik a döntés meghozatalakor, mert nem akar két szék közé ülni… Ez a jellemzőjük: tudják, hogy mit akarnak, ismerik a céljukat, soha nem térnek le az odavezető útról.

2. Kimutatja érzéseit

Nem kell kitalálnia, hogy mivel sértette meg. Azonnal megtudja tőle. Nem kell minden szót kihúznia belőle… ha úgy érzi, hogy valamit el kell mondania, – el fogja mondani.

3. Jobbá teszi önt

Tudja, hogy ön mire képes, addig nem hagyja békén, amíg el nem éri a kitűzött célt.

4. Energikus

Izzik az életerőtől. Ön jól tudja, ha az éjszaka közepén azt kéri tőle, hogy menjenek és a városon kívül csak bámulják a csillagokat, nem fog ellenkezni, hanem fogja és hozza a takarót.

5. Igazán eredeti

A makacs nők nem szoktak úgy tenni, mintha ők mások lennének. Ők olyanok, amilyenek… Tehát önnek nem kell megbékélnie azzal, hogy egy másik nőt vett el, nem azt akibe beleszeretett.

6. Érdekesebbé teszi az ön életét

A makacs asszonyok általában rendkívüli gondolkodásmóddal és élénk személyiséggel rendelkeznek … Ön pedig szeret együtt lenni vele, legyen ez egy konyhai teázás, egy céges rendezvény, vagy egy baráti társaság.

7. Meg tudja védeni az álláspontját

A férfiaknak vonzó ez a jellemvonás. Sokkal könnyebb együtt élni egy olyan szókimondó nővel, aki tudja és meg is mondja a tettének az okát, mint olyannal aki csak azzal tud érvelni „azért mert ezt én így akarom”.

8. Magabiztos személy

A magabiztos nők hihetetlenül vonzóak

9. Megőrjíti önt

Ez az ő vonzereje…

10. Ő is megőrül önért

Tetszett? Mesélje el barátainak!

Hozzászólások