12 dolog, amit a férfiak ellenállhatatlanul vonzónak tartanak a nőkben

Szép arc, nagy mellek, széles csípő, hosszú lábak és haj, vonzó ruhák… Sokan ezekre a dolgokra gondolhattak a cikk címének olvasásakor, azonban egész másról lesz szó!

Természetes dolog, hogy a férfiak jó része vonzónak találja a fentieket, de valójában nem csak ezek a dolgok fontosak, sőt! Vannak olyan tulajdonságok a jó megjelenésen kívül, amelyeket a pasik ellenállhatatlanul vonzónak tartanak, néhány pedig sokak számára meglepő lehet! Lássuk:

1. Intelligencia

Ez talán meglepő lehet azoknak, akik egyetértenek a híres “a pasiknak a szexi, buta szőkék jönnek be” sztereotípiával. Valóban vannak olyan férfiak, akik “veszélyesnek” tartják az intelligens nőket, de ez nem jelenti azt, hogy ostobának kell tettetnünk magunkat!

Természetesen nem arról van szó, hogy kimagaslóan magas IQ-val kell rendelkezned, vagy kvízműsorokban kell brillíroznod. Esetünkben sokkal inkább a tudatosságot, a bölcsességet, az ambíciót, és a jó humorérzéket értjük intelligencia alatt.

2. Érettség

…aminek semmi köze az életkorhoz! Nincs olyan férfi, aki egy szellemileg és érzelmileg érett nővel szemben közömbös tud maradni. És egyébként is: kinek van ideje egy gyerekes, elkényeztetett, hisztis nővel foglalkozni?

3. Hitelesség

A közösségi média oldalak korában könnyű hamis képet festeni magunkról és életünkről, de nem ez az, ami egy férfit felcsigáz. A férfiakat (is) az őszinteség és a megbízhatóság érdekli. Egy olyan nő, aki nem visel maszkokat, és nem akar többnek, vagy másnak látszani annál, ami.

4. Optimizmus

Mindenki szeret egy vidám, energikus, pozitív életszemléletű nő társaságában lenni! Olyan mágneses erővel rendelkeznek az ilyen hölgyek, hogy férfi legyen a talpán, aki ellen tud állni nekik!

5. Együttérzés

Mindannyian megértő, együttérző, empatikus partnerre vágyunk, aki törődik velünk és másokkal is. Természetesen ez fontos szempont a férfiaknál is. Azt gondoljuk, senki sem vitatja, hogy egy párkapcsolat, sőt, az egész élet jobb egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező társsal.

6. Higgadtság

Egy nyugodt, összeszedett nő igazi főnyeremény! Ezek a hölgyek kiválóan irányítják cselekedeteiket, felismerik, és jól kezelik érzelmeiket, ellentétben a dráma királynőkkel, akik pletykásak, gyakran kapják fel a vizet, sokszor cselekednek meggondolatlanul és rendkívül sértődékenyek.

Ugye nem is kérdés, melyik a vonzóbb egy férfi számára?

7. Hűség

A világon senki nem szereti, ha átverik, vagy elárulják. Ha egy férfi azt érzékeli, hogy egy nő kibeszél másokat a hátuk mögött, gyakran füllent, vagy megbízhatatlan, biztos lesz benne, hogy nem ő az, akit keres.

8. Természetesség

A szépség nem csak a jó frizuráról, az erős sminkről, és a divatos ruhákról szól. Talán sok nő nem ért ezzel egyet, de a férfiak jobban vonzódnak a “természetes szépségekhez”. Mint tudjuk, az aki szép, az reggel is szép!

9. Kreativitás

Ebben az esetben a kreativitás nem azt jelenti, hogy milyen szépen festesz, vagy szerkesztesz fényképeket. Inkább arra utal, mennyire vagy képes más nézőpontból megközelíteni a problémákat, feltalálni magad új helyzetekben, vagy ismeretlen közegben. Ezekkel a tulajdonságokkal nem csak a férfiak számára lehetsz imponáló, az élet egyéb területein is sikeres lehetsz velük.

10. Tisztelet

Semmi sem vonzóbb egy olyan személynél, aki tisztelettel és méltósággal kezeli magát, és másokat. Egy ilyen nő nem lehet sikertelen a férfiaknál.

11. Pontosság

A legtöbb pasi gyakran panaszkodik arról, hogy kedvesének rengeteg időbe telik elkészülnie, ha elmennek valahová. És amit sokan mondanak, abban általában van valami. Egy nő, aki mindig pontos, azt kommunikálja, hogy nem játszik mások idejével. Ez pedig mindenképp pozitívum.

12. Barátságosság

Csak kérdezzünk meg egy férfit arról, mit szeret a partnerében! Szinte biztos, hogy hamar meg fogja említeni, milyen kedves, barátságos, jó kedélyű, tiszteletteljes a párja.

Te hány ponttal értesz egyet a felsoroltakból?

Hozzászólások