51 éves lett a népszerű műsorvezető, Borbás Marcsi – Boldog születésnapot kívánunk neki!

A magyar televíziózás egyik legnépszerűbb személyisége Borbás Marcsi, aki ma ünnepli 51. születésnapját. Jelenleg a Gasztroangyal című műsort vezeti, de tekintsünk egy kicsit vissza, hogyan festett pályája kezdetén.

A Telemázli sorsolás volt az első önálló műsorvezetői munkája Borbás Marcsinak, hamarosan pedig a nagy sikerű “Játék határok nélkül”-ben nézte a csetlő-botló játékosokat Gundel Takács Gábor társaságában.

De láthattuk még például Rózsa György oldalán a Szombat Este című műsorban is és még számos produkcióban.

Munkája elismeréséért 2017-ben Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetésben részesült

Az ország kedvenc Gasztroangyala ma 51 éves, a magyar nézők pedig még mindig rajonganak érte, hiszen évek óta újra és újra bebizonyítja, hogy Magyarország “finom” 🙂

Borbás Marcsi kedvenc receptje: fűszeres tépett hús buciban

Borbás Marcsi kedvenc receptje: fűszeres tépett hús buciban

Fűszeres tépett hús buciban. Borbás Marcsi egyik kedvence, meg a miénk …és ha megkóstolod, garantáltan a Tiéd is! További ínycsiklandozó sertés receptekért kattints: http://www.nosalty.hu/ajanlo/ezt-mind-sertesbol-igen-igy-keszits-reggelit-ebedet-vacsorat-sovany-serteshusbol

Közzétette: Nosalty – 2017. augusztus 18., péntek

Magánélete
Annyit lehet tudni a műsorvezetőről, hogy korábban kétszer volt férjnél és ma Solymáron él boldog kapcsolatban. Többször megvádolták azzal, hogy karrierje miatt nem vállal gyermeket. Erről sokáig nem beszélt, de a közelmúltban egy újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy négyéves korában hashártyagyulladást kapott és ennek szövődményeként bármennyire is szeretett volna, nem lehet gyermeke.

Isten éltesse Borbás Marcsit!

Hozzászólások