A férfi átmütette magát és nevet változtatott, hogy exbarátnőjével randizhasson, aki távolságtartó végzést kért ellene!

Egy New Jersey-ben élő férfi mindenképpen vissza akarta szerezni az exbarátnőjét, annak ellenére, hogy a bíróság tiltóvégzést rendelt el ellene. Miután a rendőrök felfedezték tettét, le is tartóztatták.

A 40 éves férfit 2017-ben már egyszer hat hónapos börtönbüntetésre ítélték, az exbarátnője zaklatása miatt.

A férfi ellen távolságtartó végzés volt életben, de ebbe képtelen volt belenyugodni. Átalakulásba kezdett, csak azért, hogy mégis az exbarátnője közelébe lehessen.

A férfi megváltoztatta a nevét és 37 plasztikai műtéten eset át, hogy megváltoztassa a fizikai megjelenését. Még a hangváltoztatásra is gondolt.

Sarah Lopez, az exbarátnő nem is tudta, hogy kivel találkozik.

“Csak egy jóképű pasi volt, akinek hasonló volt az ízlése, mint nekem. Zene, ételek, filmek… minden. Úgy tűnt, mintha egy Égi ajándék lett volna, aki kárpótol mindazért, amin keresztülmentem.”

A hölgy azt mondta, néhány hétig minden fantasztikus volt, de utána kezdte úgy érezni, hogy valami baj van.

“Úgy éreztem túl sokat tud rólam, a családomról, a barátaimról. Ma reggel egy megjegyzést tett az első találkozásunk dátumára, akkor azonnal tudtam, ki ő.”

Ahogy felismerte a férfit, azonnal hívta a rendőrséget és elfutott, félórával később el is kapták, a férfi a közelben bujkált.

A férfit elfogták és letartóztatták a tiltóvégzés megszegése miatt, de több más bűncselekmény miatt is vádat emelhetnek ellene.

A férfi akár 3 év börtönbüntetést is kaphat és 10 ezer dolláros pénzbírságra is számíthat.

Hozzászólások