A házasságom a végét járta, a sok vita és a rutin miatt, ekkor megismertem valakit, de a helyzet csak bonyolultabb lett

A munkahelyemen egy fiatal, energikus, mosolygós hölgy lett az új munkatárs, neki nem voltak családi problémái. Udvarolni kezdtem neki, együtt ebédeltünk, virágot vettem neki, a feleségemnek pedig azt mondtam, hogy túlórázom, vagy egyéb dolgom akadt.

Egy szombat este a kolléganőm meghívott magához, csodálatos estét töltöttünk el együtt.
Amikor hazaértem a feleségem már nagyon fáradt volt, a gyerekek aludtak. Mivel a megszokottnál jobb hangulatban voltam, a feleségem sejtett valamit a kis kalandomról. Tálalta a vacsorámat, majd bement a hálószobába, mert fáradt volt.

Miután megvacsoráztam én is bementem a hálószobába, a feleségem már aludt, annyira fáradt volt, hogy még az alváshoz sem készülődött a megszokott módon. Az éjjeliszekrényen egy fotó album volt a fiatalkori képeinkkel, átlapoztam, megakadt a szemem egy olyan fotón amely a feleségemmel való találkozásunk elején készült.

Gyönyörű volt, mosolygott, tele volt életkedvvel, én pedig nagyon boldog voltam mellette. Eszembe jutott, mennyire izgatott voltam amikor udvarolni kezdtem neki, szinte éjszakékon át nem aludtam.

Azon az éjszakán nem tudtam aludni, a feleségemen, az új kapcsolatomon és a családi problémákon gondolkodtam. Egyszer csak azt éreztem, hogy olyannak szeretném látni a feleségem mint amilyen régen volt, ehhez azt kell tennem, hogy ismét udvaroljak neki. Étterembe kell járnunk, meg kell lepnem őt, virágot kell vásároljak neki és meg kell mondjam neki, hogy mennyire szép.

Felhívtam az édesanyámat reggel 5 órakor majd megkértem, hogy hétvégén vigyázzon a gyerekekre.

Kimentem egy éjjel – nappali virágüzletbe és vásároltam egy nagy virágcsokrot, elkészítettem a reggelit majd ágyba vittem a feleségemnek. A feleségem nagyon meglepődött, de ugyanakkor nagyon boldog is volt. Én csodáltam a kócos haját, az apró ráncait és az álmos tekintetét.

Amikor meglátta a virágcsokrot annyira boldog volt, hogy táncolni kezdett a szobában.
A következő dolog az volt, hogy búcsút mondtam a kolléganőmnek.

Két nap múlva a feleségem fodrászhoz ment, mert este étterembe mentünk vacsorázni.
Másnap elmentünk sétálni ugyanúgy mint régen. A feleségem két nap alatt ismét az a nő lett akibe beleszerettem. Már én is több figyelmet szentelek neki és a családomnak, tőlük pedig olyan szeretetet kapok amelyet egyetlen egy nő sem nyújthat a számomra.
A történtek megmutatták, hogy a nő egy férfi tükre. Ha a nő boldog, akkor a férfi is boldog!

Hozzászólások