A kiválasztott kulcs megmutatja életed eddig rejtett titkait!

Válassz egyet az öt alábbi kulcs közül, és feltárul a belső világod. Érezted már valaha, hogy van valami tehetséged vagy belső erőd? Válaszd ki kedvenc kulcsodat, és olvasd el a hozzá tartozó leírást.

Ismerd meg a belső világodat

1. Aphrodité kulcsa

Aphrodité, a szerelem, a szépség és a szexualitás görög istennője. Te olyan ember vagy, aki hisz az igaz szerelemben, és pozitív, mindazonáltal egyszerű életmódod van. Amennyiben azért választottad Aphrodité kulcsát, mert abban egy madár van, az azt jelenti, hogy értékeled a szabadságot. A függetlenség az egyik legnagyobb erősséged. A galamb ezenkívül a béke és a harmónia jele, amelyet igencsak sokra értékelsz, a kulcs maga nagyon egyszerű, mint te. A rejtett hatalmad a szenvedély és a szeretet.

2. A druidák kulcsa

A druidákat a kelta mitológia legmagasabb rangú tagjainak tartották. Ez a kulcs egy kelta csomóval rendelkezik, amely képviseli a druidákat, akiket vallási vezetőknek, jogi hatóságoknak és a történelem ismerőinek tartottak. A druidák állandó kapcsolatban álltak a közösségükkel, és a kelta csomó a közösséghez és a természethez fűződő kapcsolatukat szimbolizálja. A kelta csomó a természet és a harmónia jelképe, melynek kiválasztásakor az emberben feltárul a természet iránti vágy, hogy békét és megnyugvást találjon. A rejtett hatalmad a mély bölcsességed.

3. A királyi kulcs

Csak egyfajta ember van, aki a király kulcsát választja, és ez egy olyan ember, akinek hihetetlen ambíciói vannak! Rád az a jellemző, hogy nagy álmaid vannak, és van eltökéltséged is, hogy ezt elérd. Nagy célokat állítasz fel magaddal szemben, és semmi sem fog megállítani, mert meg tudod csinálni azt, amit akarsz. A rejtett erőd a legmélyebb ambíciód.

4. A hármas istennő kulcsa

A hármas istennők jelképét évszázadok óta használják a magasabbrendűség jelképeként. Aki ezt választotta, annak komoly szellemi és természetfeletti kapcsolata van. Lelki kapcsolatban áll a külvilággal. Szinte hihetetlen képessége van az emberek gondolataiban való olvasásra. Még nem képes mágikus dolgokat végrehajtani, de az ilyen ember tudja, hogy azért született, hogy különleges dolgokat hajtson végre, és szerencsésnek mondhatja magát, továbbá jó megérzései vannak, eléri azt, amit akar. A rejtett hatalma a spirituális kapcsolata a külvilággal.

5. Az Eros kulcsa

Eros egy görög mitológiai alak, a vonzalom és a vágy istene. Eros római megfelelője Ámor. Nyilvánvalóan, ha te ezt a kulcsot választottad, melynek közepében egy szív található, akkor az azt jelenti, hogy ez az, ami a fejedben van. Majdnem megtaláltad az igaz szerelmedet. Megvan az a képességed, hogy megtaláljad a szerelmet, mert nagyon szenvedélyes ember vagy. Bár számodra ez nagyon fájdalmas dolog, de ez nem akadályoz meg abban, hogy folytasd a keresést. De egy nap meg fogod találni azt, amit keresel. A rejtett hatalmad az elbűvölő romantikus képességed.

Hozzászólások