Aranykolloid – Az arany gyógyító ereje‎!

Aranyból készült gyógyszereket az amerikai indiánok évszázadokkal ezelőtt is alkalmaztak. Az aranykolloidot sokféle célra felhasználjuk, de hatásai teljes mértékben még nem ismertek. Garantáltan előnyösen hat idegrendszeri zavarok, tudati problémák, lelki kiegyensúlyozatlanság, valamint mozgásszervi zavarok esetén.

 

Mire jó az aranykolloid?

  • Növeli a vitalitást, az életkedvet, javítja az idegrendszer és az agy állapotát.
  • Depresszió, szorongás, félelem ellen is alkalmazhatjuk, sokat segít csökkent stressztűrő képesség esetén. Fogyasztásával enyhül a levertség, javul a közérzet. Ez nemcsak idegrendszeri problémák esetén fontos, de valamennyi betegségben is javíthat a beteg állapotán a pozitívabb életszemlélet, jobb hangulat.
  • Akut és krónikus ízületi gyulladás és degeneráció esetén csökkenti a fájdalmat, a merevséget, könnyebbé teszi az ízület mozgását.
  • Kiegyensúlyozza a mellékpajzsmirigy működését, így az egész csontrendszerre pozitívan hat.

Jó tudni

Az ajánlott adagolást minden esetben tartsuk be, mert a túladagolás idegrendszeri zavarokat idézhet elő.

Aranykolloid forrásai:

Homogén tiszta vizes oldat a finom aranyrészecskékből álló aranykolloid. Amennyiben igazán jó minőségű, még hosszabb idő után sem válik zavarossá, üledékessé. Nincs benne sem stabilizátor, sem vegyszer, mentes festéktől és bármilyen más adalékanyagtól.

Hozzászólások