Az 5 éves kislány meghódította a világot a bámulatos, dús hajával! Gyönyörű fotók!

Mia Aflao, Tel Aviv-ban él, még csak 5 éves, de már rengetegen ismerik őt. Megtalálhatók a fotói az interneten és a Vogue magazinban, a csodálatos fekete, csillogó, dús hajával, zöld szemével, különleges mosolyával, élő babának is nevezik őt.

A kislánynak van egy személyi stylistja, Sagi Dahari, aki elmondta, hogy nagyon könnyű volt Miával dolgozni, mert a kislány nem makacs, türelemmel kivárja az új frizurát.

Sahari azt mondja, hogy a kislánynak nagyon könnyű a haját fésülni és frizurát készíteni, az alábbi fotón pont olyan mintha egy samponreklám résztvevője lenne.

A stylist annyira kedveli a kislányt, hogy elnevezte őt Mia hercegnőnek. Sagi Daharinak köszönhetően a kislánynak a sztárokéhoz hasonló frizurái lehetnek.

A kislány fotói megtalálhatóak a saját instagram oldalán, nagyon sok kommentet kapott már a világ minden tájáról. Általában mindenki csodálja őt, mégis vannak olyan személyek akik arra figyelmeztetik Mia szüleit, hogy veszélyes is lehet ez a nagy hírnév.

“Nem kellene ilyen sok fotót feltenni a kislányról, mert nem csak jóemberek, családtagok látják azokat, hanem sajnos a rosszak is. Veszélyeztetve van a kislány élete és a pszichológiai egészsége is.” – Írta mindezt egy követője a kislánynak.

Fotók forrása: instagram

Hozzászólások