Az iskoláslány ki akarta hagyni a helyesírás felmérőt, ezért piros pöttyöket rajzolt magára, de arra nem gondolt, hogy nem lehet lemosni…

A kreatív kislány úgy gondolta, hogy jó lenne megúszni egy iskolai napot, ezért piros pöttyöket rajzol magára. Charlotte Schooley, a 34 éves édesanya elmondta, hogy lánya tudta, hogy az iskolában volt néhány eset, amikor az osztálytársai kiütések miatt hiányoztak.

A kislány a házi feladathoz egy piros tollat kért, majd néhány perccel később a szülőkhöz futott, hogy megmutassa, kiütései vannak. Azt gondolta, a szülőket meg tudja győzni, hogy bárányhimlős. Az édesanyjának el is mondta, hogy egy kicsit viszketnek is a kiütései. Az anya elmondta, hogy az apával együtt rögtön kiszúrták a trükköt és próbálták elfojtani a nevetést.

A szülők megpróbálták lemosni a piros pöttyöket. Azonban a próbálkozások nem vezettek sikerhez, mert a lány tartós filctollat használt.

Lily-nek következő nap iskolába kellett mennie és el kellett mondania az osztálytársainak és a tanárainak, hogy mit is tett, hogy meggyőzze őket, nem fertőző. Szerencsére a lány csütörtök este rajzolta tele magát piros kiütésekkel, így csak egy nap volt hátra az iskolából, a hétvége előtt. Az osztálytársai eleinte nem akarták elhinni neki, hogy nem fertőző. A szülők elmondták a tanároknak, hogy mi történt, elég vicces helyzet volt.

Az édesanya szerint, a ház mindig a nevetéstől hangos, a kislány mellett nem lehet unatkozni. A szülők biztosak benne, hogy nem ez volt a lány utolsó próbálkozása, hogy megússza az iskolát. – Írja a Dailymail

Hozzászólások