Egészséges akarsz lenni? Tégy hagymapakolást a lábaidra!

Vértisztító, keringésjavító, még a megfázás is megelőzhető a használatával! Nem is gondolnánk, hogy a hagyma mennyi mindenre jó. Pedig őseink már a régi időkben is alkalmazták ezt a módszert, amikor még nem volt ennyi orvos és gyógyszer. A hagymapakolás nagyon egyszerű és szinte azonnal kifejti a hatását!

Hagymapakolás

A hagymát vágjuk vékony karikákra, hagyjuk pár percig állni, hogy kiadja a levét. Majd tegyük a talpunkra a hagymakarikákat és tekerjük át fóliával, vegyünk fel egy vastag zoknit, érdemes gyapjúzoknit használni. A fólia nem engedi, hogy lecsússzanak a hagymakarikák, illetve a használatával nem kell a hagymaszagtól tartanunk.

Este lefekvés előtt tegyük fel a pakolást a talpainkra és reggelig hagyjuk rajta. A hagymában lévő értékes anyagok felszívódnak, a véráramba jutnak, így kifejthetik antibakteriális hatásukat. Megtisztítja a vért, elűzi a szervezetben felhalmozódott méreganyagokat. Reggel hideg vízzel mossuk le a pakolást, majd húzzunk fel egy gyapjúzoknit, ez az egyszerű módszer stimulálja a vérkeringést, kifejezetten jót tesz a cukorbetegségben szenvedők számára is.

A hagymapakolás mindazok számára ajánlott, akik szeretnék méregteleníteni a szervezetüket. Megfázás, torokgyulladás, influenza esetén is nagyon hatékony. Ilyenkor addig használjuk, amíg a betegség tart. Ha nem küszködünk egészségügyi gondokkal, akkor is kipróbálhatjuk, hiszen a méregtelenítés és a vérkeringés javítása mindenkire ráfér.Hozzászólások