Ez az olcsó, boltokban kapható szer még a legmakacsabb zsíros szennyeződéseket is eltávolítja!

A konyhaszekrények, fiókok fogantyúja óhatatlanul is koszos, zsíros lesz, de ezeket a konyha többi részével ellentétben nagyon nehéz rendesen megtisztítani. Különösen akkor nehéz a helyzetünk, ha az adott fogantyút le sem tudjuk szerelni a helyéről…

Ugyanakkor van egy csodás szer, amely lehetővé teszi, hogy könnyen megbirkózzunk még a legmakacsabb zsíros szennyeződésekkel is. És ami a legjobb: meg lehet kapni egy átlagos háztartási boltban is, ára pedig valóban filléres!

Ez a csodaszer a szalmiákszesz! A szalmiákszesz ugyanis nem más, mint az ammónia 25%-os vizes oldata. Ráadásul egy flakon jó sokáig elég. Ahhoz, hogy az adott fogantyút rendesen meg tudjuk tisztítani, egy használt fogkefére is szükségünk lesz!

A munka megkezdése előtt húzz kesztyűt. Ezután néhány cseppet cseppents egy fülpiszkálóra, majd ezzel kenegesd át a zsíros felületet. Különösen oda kenjünk, ahol nehezen hozzáférhető helyek vannak, azaz a sarkok és az illesztések. Az erősen szennyezett területeket dörzsöljük át egy fogkefével. Ezután távolítsuk el a szalmiákszesz csepp maradványait tiszta ruhával.

Meg fogsz lepődni, hogy milyen csodásan fognak ragyogni a fogantyúk! Minimális munka, maximális hatás!

Hozzászólások