Fizetést ad egy izlandi légitársaság, csak azért hogy beutazd velük a világot

Valószínűleg mindenki álommunkáját hirdette meg az izlandi légitársaság, melynek egy hivatásos utazóra van szüksége. A szerencsés kiválasztottnak nem kell egyebet tennie, mint egy barátjával vagy a párjával 10 héten át utazgatni Izlandon belül, valamint a világ különböző pontjain, és egy digitális útikönyvet készíteni a látottakról.

Az utazónak a WOW légitársaság úti céljait kell bejárnia június 1-től augusztus 15-ig. 8 nemzetközi és 4 belföldi utat kell teljesítenie havi 4000 dolláros, azaz több mint 1 millió forintos fizetésért. A légitársaság a munkakör betöltőjének egy lakást is biztosít Reykjavikban.

Az utak 4-4 naposak, a képes és videós beszámolókat pedig az Instagramon és egyéb közösségi fórumokon, vlogokon kell megjelentetni a legfontosabb látnivalókról, az ételekről, italokról, élményekről. A légitársaság sok feltételt nem szabott a jelentkezőknek: légy nagykorú és legyen saját Facebook oldalad. Hogy a kompetenciát mégis mérjék valamiben, a jelentkezőknek el kell készíteniük saját városukról egy legfeljebb 2 perces bemutató videót is. Ha éppen nincs munkád, imádsz utazni és mindezért még jó fizetést is kapni, május 14-ig adhatod be a jelentkezésedet.

Hozzászólások