Megelőzi a hajhullást! Ettől az egyetlen összetevőtől őrületes tempóban nő a szemöldök és a haj!

Biztosan hallottál már a ricinusolaj számos előnyéről. Ez az egyik leghatékonyabb természetes gyógyír többféle haj- és bőrproblémára.

A ricinusolaj gazdag forrása a proteinkeknek, ásványi anyagoknak és az E-vitaminnak, erős gombaölő és antibakteriális hatással is rendelkezik. Magas omega-9 zsírsav tartalma miatt táplálja a hajhagymákat, a hajszálakat és serkenti a szempilla, a haj és a szemöldök növekedését.

A ricinusolajban sok a telítetlen zsírsav, ami miatt erős fiatalító hatása is van. Ismert, hogy a ricinolsav megelőzi és kezeli a gombák, mikrobák, penész okozta fertőzéseket. Gyulladásgátló tulajdonságai segítik az emésztést és megakadályozzák a belek gyulladásait.

A ricinusolaj erősíti a hajat, a szemöldök, a szempillákat, elsősorban az omega-9 zsírsavnak köszönhetően. Hogy elősegítsük a hajnövekedést, néhány cseppet dörzsöljünk a fejbőrbe, hogy bejuthasson a pórusokba és a hajhagymákba.

Egyes szakértők szerint a ricinusolaj segíti a nyirokkeringést is. Mi több, sokan úgy vélik, nincs olyan gyógyszer, ami hatékonyabb lenne ezen a téren, mint a ricinusolaj!

Azonkívül, hogy csodás hatást gyakorol a hajra, számos más előnye is van:

  • csökkenti a fejfájást
  • kezeli a bőrfertőzéseket
  • megelőzi az akné és más bőrproblémák kialakulását
  • enyhíti a napégést
  • kezeli az emésztőrendszeri bajokat
  • megelőzi a férgességet
  • enyhíti a menstruációs problémákat, ellazítja az izmokat, megelőzi a menstruációs görcsöket
  • kezeli a lábgombát
  • megelőzi és kezeli a korpásodást, megelőzi a fejbőr gombás fertőzéseinek kialakulását

Ricinusolajos pakolás elkészítése

A ricinusolajos pakolás egy hihetetlenül hatékony természetes orvosság, ami különösen nagy segítséget jelent emésztési zavarok, irritábilis bél szindróma, menstruációs görcsök, vesekő, duzzadt ízületek esetén.

Öntsünk belőle egy keveset egy géz darabra és tegyük a bőrre. Hogy hatásait fokozzuk, helyezzünk rá egy meleg vizes palackot és hagyjuk hatni egy órán át. Heti háromszor ismételjük meg ezt a kezelést.

A ricinusolaj jelentősen fokozza a szemöldök és a szempilla növekedését. Keverjünk össze 15 csepp fokhagymaolajat, 20 ml panthenolt és 30 ml ricinusolajat és rendszeresen kenjük át vele a szemöldököt és a szempillákat.

Hozzászólások