Ötösikreik születtek, de négyet örökbe adtak közülük, mert csak egy gyereket akarnak nevelni

Egy Spanyolországban élő pár az elmúlt hat évben a gyermeklávalással próbálkozott, de hosszú ideig nem jártak sikerrel. Végül az orvosi beavatkozás mellett kellett dönteniük, hogy végre megszülethessen életük értelme.

Arra azonban nem gondoltak, hogy egy gyerek helyett ötösikreik lesznek. Azt mondják, hogy szülők szeretnének lenni, de nem voltak felkészülve öt gyermekre. “Tisztában vagyunk azzal, hogy egy gyerek megváltoztatja az életünket, de nem voltunk felkészülve öt gyermek érkezésére.” – mondta az apuka az orvosnak.

“Mi inkább az egyikre koncentrálunk és jó szülők leszünk. A másik négy gyermek boldoggá tesz majd olyan párokat, akik mindent megtennének azért, hogy gyermekük legyen, de sikertelenül próbálkoznak. Ahogyan velünk is történt mindez hosszú időn át. Mi csak egy gyermek felnevelését tudjuk vállalni.”

“A gyermekek közül egyet választani, akit felnevelünk, nagyon nehéz feladat volt. Életem legnehezebb feladata. Nem tudtunk, melyik a legokosabb, ezért a legszebbet választottuk.” – mondta az anyuka.

Hozzászólások