A világon az első család, akiknek hatos ikrei születtek. Így élnek 30 év elmúltával!

1983. november 18-a különleges nap volt a Walton házaspár életében. Ez a nap nem csak a családnak, hanem az egész világnak legendává vált, hiszen ekkor jöttek először a világra olyan hatos leány ikrek, akik mindannyian életben maradtak a megszületésük után.

Janet most már mosolyogva emlékszik vissza arra a napra. Pedig nem ment mindent simán. Valamilyen teherautóból kiesett egy rosszul rögzített szőnyeg és összetört egy autót, ami miatt hatalmas dugó alakult ki. Ekkor a hazáspár nagyon megijedt, hogy nem fognak időben érkezni a korházba…

Már 30 év eltelt, Janet nagymama lett, és nagyon meglepő volt számára, hogy az unokája 3,3 kilogrammal született, ami normális, és még így is nagyon törékenynek látszott.

Amikor Janet szült, akkor a gyermekek egyenkénti súlya épp, hogy csak meghaladta az egy kilogrammot!

Valamikor a Walton házaspár az örökbefogadáson gondolkodott, mert a feleség nem tudott teherbe esni. Az orvosok széttárták a karjukat, hogy ők fogantatásban nem tudnak segíteni… A pár nagyon kétségbe volt esve, mert a felírt terápiák nem segítettek.

Amikor Janet megtudta, hogy terhes, a hír egyszerűen sokkolta a házaspárt. A férj egy év szabadságot vett ki, hogy segítsen szeretett feleségének a terhesség alatt, Janet úgy döntött, hogy az egész életét a gyermekeink szenteli.

A szülést követően az első hat hétben mind a hat kislányt az alacsony súlyuk miatt inkubátorban tartották. És csak ez után engedték meg a szülőknek, hogy hazavigyék őket, és ezzel elkezdődött…

Janet lánya gyakran panaszkodik neki, hogy a gyermeke megszületése óta nem tudja kialaudni magát, és hogy menyire nehéz neki. Ezen Janet csak mosolyogni tud, hiszen ők a férjével két év alatt nem aludtak annyit, mint most a lányuk… Szerencse, hogy ketten voltak, mi lett volna vele a férje nélkül?…

A házaspár kicsit nosztalgiázott azokról az időkről és összeszámolták, hogy mennyi pelenkát vettek a lányoknak az első évben. 11 ezret! Abban az időben a házat átjárta a mosószer és a hintőpor illata…

A séták alkalmával külön-külön toltak egy-egy kétszemélyes babakocsit és mindkettőjük karjában volt egy csecsemő. Annyira boldogok voltak, amikor vendégek jöttek, hisz közösen tudtak sétálni, mert ilyenkor a vendégek tolták a harmadik iker babakocsit.

Nem egész egy évvel a szülés után Janet férje visszament dolgozni, hogy mint dekoratőr folytathassa a karrierjének az építését. Néhány év múlva Janet is megszegte a terhessége alatt tett fogadalmát és egészen nyugdíjas koráig a szülőotthon koraszülött osztályán dolgozott.

Ebben a korházban született a legendás nagymama unokája is!

Ebben a nagycsaládban mindenki az apróságot szeretné dajkálni! A házaspár már nagyon várja, hogy unokájuk legyen a többi lányuktól is.

A lányok még nem gondolkodnak a családalapításon, még nem jött el az ideje. Lehet, hogy attól félnek, hogy velük is megtörténik az édesanyjuk legendája?…

Egy dokumentumfilmet találtunk erről a nagyszerű családról, feltétlenül nézzék meg, valóban hihetetlen történet!

Van még egy film, igaz angol nyelven, ha tud angolul, feltétlenül nézze meg, biztosan nem fogja megbánni.

Ezek a hatos ikrek ismertté váltak az egész világon és a szerencse végigkísérte az életútjukat! Természetesen ez egy nagy megpróbáltatás, amikor egyszerre ennyi gyerek van, de a Walton család ezt megfelelően kezelte, sőt, ez még erősebbé és összetartóbbá tette ezt a családot.

Kíváncsian várjuk azt, hogy valakiknek sikerül-e megdöntenie ezt a rekordot? Hozzászólásokban írják meg, hogy tetszett önöknek ez a történet, van-e gyereke és ön hány gyermeket szeretne.

A szerkesztőségünknek nagyon tetszett ez a szép történet, hisz mostanában csak rossz dolgokról beszélnek és írnak. Támogassanak bennünket és osszák meg ezt a történetet a barátaikkal!

Hozzászólások