Címke: fagylalt

Házi készítésű eper fagylalt

A fagyit mindenki szereti. A nyári hőségben pillanatok alatt készíthetünk otthon ínycsiklandó gyümölcsös fagylaltot! Olcsó és egyszerű recept, ráadásul nincs tele színezékekkel és tartósítószerekkel mint a bolti fagylaltok.

Strawberry Coconut Cream Pops

Hozzávalók:

  • 30 dkg. eper
  • fél liter habtejszín
  • 2-3 nagy kanál porcukor ízlés
Tovább a teljes cikkre...

Ázsiában így készül a fagyi!

Mielőtt még elkezdenétek fujjogni, gondoljátok végig a következőt: Az orruk előtt fagyasztanak meg egy falat banánt, talán dzsemfélét és kakaós masszát, majd fémes felületekkel dolgozva – ami elég könnyen tisztán tartható- 1-2 perc alatt egy elég látványos “műsor” keretében gusztusosan

Tovább a teljes cikkre...

A 2013-as Év Fagylaltja: Málna fagylalt vörösbor esszenciával

Vörösboros eszenciával készült az idei év fagylaltja. A soltvadkerti versenyen 3 kategóriában mintegy 80 fagylalt közül választotta ki a szakmai zsűri és a közönség a legjobbat, a székesfehérvári Damniczki cukrászda édességét.

Az év fagylaltja címért 80 fagyi versenyzett. A zsűri

Tovább a teljes cikkre...

Hűsítő fagylalt házilag

Házi fagylaltot gyakorlatilag bármilyen gyümölcsből készíthetsz, amelyik csak jólesik, vagy kéznél van, kellemes hűsítő finomság lehet.

Távolról sem olyan macerás, mint amilyennek elsőre tűnik, ha felkészülten vágsz bele, pár óra elteltével már fagyizhatsz is otthonod hűs falai közt.

Hozzávalók

Tovább a teljes cikkre...