A kutya több mint 100 kilométert gyalogolt, hogy megtalálja a gazdáját, aki elhagyta őt!

Egy Új-Mexikói férfi, a tengerpartra ment, hogy ott töltse a szabadságát, ahogy minden évben. A férfi azonban úgy döntött, hogy útközben megszabadul a kutyájától.

A barátainak mondta: “Már kikészít ez a kutya, nem tudok sehova elmenni anélkül, hogy magammal vinném. Az első benzinkútnál kiteszem és otthagyom. ” Arra azonban nem gondolt, hogy pár nap múlva újra látja a kutyáját.

9 nap telt el, a kutya pedig ott volt a tengerparton, ahol ezidáig a gazdijával töltötte az idejét. A kutya mindenhol a gazdáját kereste. Mikor a férfi meglátta, rátört a lelkifurdalás, hogyan hagyhatta el az ő drága kutyáját. A kegyetlen gazdi hirtelen megértette, mennyire szereti őt a kutyája.

A gazdi odasietett a kutyához, hogy átölelje. A szemtanúk szerint az állat tekintete azt sugallta, “elhagytál, te piszok”. Mikor megölelte, a kutya akkorát harapott a karjába, hogy a férfi kiabálása talán még a Grand Canyon-ig el elhallatszott.

A kutya hátat fordított és hazafelé bandukolt, a férfit sérüléseit pedig ellátták. Az elhagyatott kutyára rátalált egy házaspár, akik befogadták, ők tudják, mekkora felelősséggel jár egy kutya, de azt is érzik, mennyi szeretetet kapnak tőle.

Hozzászólások