A kislány a dobermannal játszott, amikor hirtelen a kutya elkezdte a fogát vicsorgatni és megragadta a kislányt…

Az alábbi történet Ausztráliában, Cairns városában esett meg a Svilicic családdal. A párnak van egy 2 éves kislánya. Nemrégiben úgy döntöttek, hogy jó lenne egy állat is a családba. Elsősorban az állatmenhelyen keresgéltek, és ott bukkantak rá egy felnőtt dobermannra, aminek a Han becenevet adták.

Szegény kutyát a korábbi gazdája elhagyta. Catherine és férje habozás nélkül döntött, és kutya a család tagja lett. Pontosan ezután 4 nappal azonban történt valami, ami örökre megváltoztatta a házastársak magatartását az újonnan érkezett családtaggal szemben…

Azon a bizonyos napon a kislány, Charlotte az udvaron játszott a kutyával. Olybá tűnt, hogy a dobermann nagyon jól kijön a kislánnyal. De aztán hirtelen elkezdte vicsorgatni a fogát, majd hirtelen megragadta a kislányt és a pelenkájánál fogva és félrehúzta.

A rémült anyuka azonnal odarohant, hogy segítsen a lányának, de kiderült, hogy a kutya nem megtámadta a lányát, hanem éppen ellenkezőleg: megvédte őt!

Ott, ahol csak másodperccel ezelőtt a kislány játszott a kutyával, egy nagyon veszélyes, mérges kígyó kúszott. A dobermann azonban előbb észrevette a veszélyt, és a bátor kutya időben reagált, ami megmentette Charlotte-t. Így viszont, sajnos, a kígyónak sikerült megharapnia a kutyát. A kislány teljesen egészségesen és sértetlenül megúszta a kalandot, és Han-t is idejében sikerült állatorvoshoz vinni, ahol azonnal megkapta a méreg ellenszerét, így gyorsan felépült.

A házastársak egyszerűen nem tudták leplezni örömüket, mert kiderült, hogy a kutya nemcsak egy új családtag, hanem egy igazi hős! Ha te is nagyra értékeled ennek a dobermannak a bátor cselekedetét, oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ismerőseiddel!

Hozzászólások