Címke: érdekes

Inspirálódj és varázsold gyönyörűvé a kerted, nem lesz másra szükséged, csak néhány cserép virágra!

Sokan nem is gondolnák, milyen könnyen varázslatossá tehetik a kertet, pedig csak néhány cserép virágra van szükség hozzá. A színes virágok hangulatosabbá teszik a kertet és még a kedvünk is jobb lesz tőlük, mert élmény látni őket.

A kertbe, vagy

Tovább a teljes cikkre...

Mikor ezeket a növényeket az ablakba tette, nem gondolta, hogy ilyen csodálatosak lesznek!

Tavasszal a kertek és az udvarok szebbnél – szebb virágoktól pompáznak. Aki nem kertes házban él, hanem panellakásban, az is kialakíthat magának egy kisebb virágoskertet az ablakban, vagy a lakás egyik sarkában.

Ma szeretnénk bemutatni nektek néhány olyan növényt, amely

Tovább a teljes cikkre...

A 7 éves fiú elvitte a kistestvérét az iskolába. Könnybe fog lábadni a szeme, amikor megtudja ennek az okát!

Amikor egy családban megszületik a következő gyermek, az idősebb testvére akaratlanul is gyorsabban kezd el fejlődni. Sokszor a nagyobbat megbízzák meg a kisebbik gyermek felügyeletével. Az iskolában (főleg az idősebb fiútestvér) mindig megvédi a húgát vagy az öccsét.

A Fülöp-szigetek

Tovább a teljes cikkre...

Egy brazil orvos együtt táncol a terhes nőkkel, hogy csökkentse a szülési fajdalmaikat

A nők többsége iszonyatos fájdalmakat él át szüléskor. Az orvosok mindig is arra törekedtek, hogy megtalálják annak a módját, hogy a szülés közbeni szenvedések mértékét megszüntessék, vagy azokat legalább elviselhetőre csökkentsék.

A brazíliai Vitoria város Unimed kórház szülész-nőgyógyásza, Fernando Guedes

Tovább a teljes cikkre...

Gyönyörű ötletek, hogy a virágok a kerted, vagy a teraszod legszebb díszei legyenek

Nem kell nagy kert ahhoz, hogy csodás virágokat ültess. Ha van egy kis teraszod, ott is elhelyezhetsz néhány cserép virágot. Egy kis ötletességgel a ház körüli területet gyönyörűvé varázsolhatjuk. Néhány cserép virág, vagy akár valamilyen futónövény is jó választás, mivel

Tovább a teljes cikkre...

Virágaink számára bő virágzást és buja levélzetet biztosíthatunk, ha ezzel az egyszerű tápoldattal locsoljuk őket!

Mindegyik szobanövényt öntözni kell tápoldattal, de különösen fontos ez a vegetatív időszakban és a virágzás időszakában.

Most szerkesztőségünk bemutatja neked ezt az egyedülállóan hatékony tápoldatot, amelynek hála, még a legsatnyább szobanövényünk is erős hajtásokat fog hozni, és megannyi virággal kápráztat

Tovább a teljes cikkre...