Címke: érdekes

Szép és nőies: 40 manikűr ötlet finom hölgyeknek

Halvány színek, visszafogott díszítő elemek, minimális csillogó strassz kő és mintázat. Ízlésesség, visszafogottság és elegancia. Ez a receptje egy tökéletesen nőies manikűrnek.

Mi most egy ilyen stílusú manikűr válogatást állítottunk össze Önnek, reméljük ezekből ihletet merítenek, és a legjobban tetszőt

Tovább a teljes cikkre...

40 divatos csillogó manikűr ötlet – ízléses és pompázatos!

A csillogó manikűr ünnepélyes és pompázatos. Több módszer is van arra, hogy körmünknek ragyogást biztosítsunk – metálfényű körömlakk egy, vagy az összes körmön, „pezsgő hatású” körömfestés, strassz kövek használata, fények és színek játéka – minden csak attól függ, hogy mennyire

Tovább a teljes cikkre...

5 tipp a konyhából, amivel könnyebb lesz az életed – te melyiket próbálod ki?

Kezdő háziasszonyként nagyon sokat segíthet, ha meghallgatjuk tapasztaltabb rokonaink, ismerőseink tanácsait, ötleteit – most ezeket össze is gyűjtöttük egy rövid listába. Te melyiket próbálod ki legközelebb?

Tésztafőzés: bizonyára veled is előfordult már, hogy amikor tésztát főztél, a művelet végén észrevetted,

Tovább a teljes cikkre...

Ezeket a fényképeket pont a legjobb helyen és a tökéletes pillanatban készítették!

Ezeket a fotók valóban a legmegfelelőbb pillanatban készültek!

Nem kell professzionális fotósnak lenni ahhoz, hogy nagyszerű fotókat készíthessünk. A legfontosabb mindössze az, hogy a megfelelő időben és a megfelelő helyen legyünk.

Ma már arra sincs feltétlenül szükség, hogy drága fényképezőgépünk

Tovább a teljes cikkre...

Anya megtiltja, hogy elvegye a poharat, de ez a baba nem adja fel! Ilyen édes videót még nem láttam!

A kisgyermekek viselkedésénél nincs édesebb a világon. Ez a csöppség feszegetí a határait és úgy tűnik, közben nagyon jól szórakozik. A gyermek az asztal körül sétál és kiszemelte magának a poharat. Azt mondják neki, hogy nem szabad hozzáérnie.

Úgy tesz

Tovább a teljes cikkre...

Az ülőideg fájdalmai 10 percen belül megszüntethetőek! És mindezt mindennemű mellékhatás nélkül! Most elmondom neked, hogyan!

Az ülőideg az emberi testben az egyik leghosszabb ideg. Gyulladása nagyon kellemetlen fájdalmat okoz, amit a bordák és térdek is éreznek. A pihenés megkönnyíti a fájdalmi állapot ideiglenes megszüntetését, de nem oldja meg magát a problémát.

A fájdalom mellett egyéb

Tovább a teljes cikkre...

Ilyesmire nem számítottak a kirándulók: összefutottak egy barna medvével az Aggteleki Nemzeti Parkban

A nemzeti park igazgatósága a Facebookra tette fel a videót, amit turisták készíttek március 31-én Jósvafő közelében.

Hogy a benne szereplő fiatal, magányos medve hogyan került a területre, azt pontosan nem tudni, de az biztos, hogy 2017 őszén már többször

Tovább a teljes cikkre...