A makacs nőkből lesz a legjobb feleség! Hogy miért?

Nem könnyű egy makacs nőt szeretni mert néha elviselhetetlen, de ahogy telik az idő rájössz , hogy a makacsságában rejlik az ereje, a személyisége, az elveinek a szilárdsága.

1. Tudja mit akar

Egy makacs nő nem hezitál két dolog között, mindig tudja mit akar, magabiztosan halad a célja felé.

2. Mindig kimondja amit érez

Nem kell kitalálnod azt, hogy mi bántotta meg őt, mert el fogja mondani. Nem kell a szavakat úgymond kiszedni belőle, mert, ha ő úgy gondolja, hogy ebben a percben el kell mondja amit érez akkor el fogja mondani.

3. Arra törekszik, hogy jobbá válj

Ő tudja, hogy többre vagy képes és nem fog addig békén hagyni amíg erre nem jössz rá te is.

4. Energikus

Egy makacs nőben szinte forr az élet, ezt akkor is érzed amikor csak pihentek egymás mellett. Ha azt mondod neki az éjszaka közepén, hogy menjetek ki csillagokat nézni, ő nem fog nemet mondani.

5. Igazi, eredeti nő

Egy makacs nő soha nem játssza meg magát, ő tényleg olyan amilyennek látod.

6. Érdekesebbé teszi az életed

Egy makacs nőnek rendkívüli a mentalitása és élettel teli személyisége van. Boldogan töltöd az időd otthon vele, vagy bármilyen összejövetelen.

7. Ő vitatja a véleményét

A férfiak szeretik az ilyen személyiségű nőt, mert sokkal könnyebb egy makacs nővel beszélgetni aki elmondja, hogy mit miért nem akar, mint egy olyan nővel aki mindenre azt válaszolja, hogy azért mert én úgy akarom.

8. Ő hisz magában

Makacsnak lenni azt jelenti, hogy hiszel abban amit gondolsz. A magabiztos nők nagyon különlegesek.

9. Néha idegesítő, de megéri türelmesnek lenni

Egy makacs nő jól tud játszani az idegeiddel, nem fog mindenben egyetérteni veled, de amíg élsz addig szeretni fog. Nincs ebben semmi rossz, hiszen mindenki bolond egy kicsit amikor szerelmes.

10. Ő vigyázni fog rád

Figyelni fogja azt ahogyan mások bánnak veled, te leszel neki az első a fontossági listán és szeretni fog még akkor is amikor mérges vagy ideges.

Hozzászólások