A feleség az aki szereti, védi, tiszteli, megnevetteti, segíti és boldoggá teszi a férfit!

A feleség egy különleges teremtmény, ő egy valódi ajándék! Szeret, tisztel, melletted van, ha kell átölel, veled neved és mikor szükség van rá, megvigasztal. A feleség az, akire mindig számíthatsz, ő az aki érted él.

A feleség egy különleges ajándék, akit meg kell becsülni, mert ő az a nő, aki annyira szeret, hogy mindig rád gondol először.

A feleség főz, mos, takarít, hogy a családnak boldogabb és kényelmesebb legyen az élete. Ha már olyan álmos, hogy alig áll a lábán, akkor is elkészíti a tízórait, hogy holnap legyen mit magaddal vinned.

Minden nap megkérdezi, mit ennél, ezt nem azért teszi, mert nincs ötlete, hogy mit főzzön, hanem azért, hogy téged boldoggá tegyen. Neked akar kedveskedni, azt szeretné elkészíteni, aminek örülnél.

A legtöbb férfi nem is tudja, mit tesz érte a felesége, pedig az otthoni boldog hangulat, a tisztaság, a rend, a finom ételek, a tiszta ingek nem maguktól készülnek el. A hűtő nem lesz tele magától, a ruhák összehajtogatva nem kerülnek be a szekrénybe, a porszívó nem szaladja körbe a lakást, a vasaló se indul be magától, de még a hús és a krumpli se ugrik be a sütőbe. Mindezekhez kell egy nő. Na de ez még csak a háztartás…

A nő nem magáért teszi mindezt, hanem azért, mert szeret, tisztel és boldoggá akar tenni, neki te mindennél fontosabb vagy! Becsüld meg őt, mert a nő nélkül egyetlen férfi se lehetne teljes!

Hozzászólások