Az állammal tartatja el magát a 10 gyermekes nő, aki gyermekeinek is ezt az életvitelt tanítja

Számtalan országban természetes dolognak számít, hogy a kormány bizonyos embereket pénzzel, vagy kedvezményekkel segít. Ezzel önmagában nincs is probléma, vannak azonban olyanok, akik szemérmetlenül élősködnek az állam (vagyis a dolgozó, adófizető emberek) pénzén.

Utóbbi esetre ékes példa a 49 éves brit Mandy Cowie, akinek 10 gyermeke van 5 különböző férfitől.

Közzétette: Mandy Jane – 2017. október 21., szombat

A nő munkanélküli, minden bevétele állami támogatásokból származik. Egy korábbi interjúban így fogalmazott:

“Na és akkor mi van, ha nem dolgozom? Egyszerűen nem tetszik. 18 évesen szültem az első gyermekem, 36 évesen az utolsót, és elmondtam nekik, hogy 50 unokát szeretnék, mielőtt meghalok.”

Közzétette: Mandy Jane – 2017. április 3., hétfő

Ráadásul a nő ugyanerre az életmódra bíztatja gyermekeit. Mandy már nagymama, és legalább egyik lánya már biztosan megfogadta tanácsát.

Közzétette: Mandy Jane – 2016. augusztus 6., szombat

A brit közvélemény hitetlenkedve fogadta az asszony történetét. Szinte mindenki elutasította felfogását, és általános a vélekedés, miszerint a kormányzati segítségeket kizárólag rászorulóknak kellene biztosítani. A döntő többség szerint nem elfogadható, hogy egy ember az állam pénzcsapját pumpolja meg.

Közzétette: Mandy Jane – 2015. december 14., hétfő

Természetesen vannak, akik fizikai vagy mentális okok miatt nem képesek eltartani magukat, vagy családjukat, rajtuk segíteni kell. Azonban aki alkalmas munkavállalásra, annak ki kell vennie a részét a gazdaság működtetéséből. A kormányok feladata, hogy ezeket a kiskapukat bezárja az olyanok előtt, mint Mandy Cowie.

Hozzászólások