Az anya ezzel az egyszerű, nagyitól örökölt recepttel gyógyította meg a visszeret! A hatás szinte azonnali!

A visszér kialakulásának legnagyobb kockázati tényezője a genetikai hajlam. Azaz, valószínűleg neked is lesz, ha az anyukádnak volt.

A visszerek általában a 20-as évek végén kezdenek megjelenni, a helyzet pedig tovább súlyosbodik, ha nem kezelik őket megfelelően. A nők sokkal hajlamosabbak a visszérre, de azért férfiaknál is kialakulhat.

Az öröklődés mellett léteznek más rizikófaktorok is:

  • kor
  • keringési zavarok
  • hormonális változások
  • mozágshiány

A gyógyír, amit most ajánlunk, teljesen természetes és hatékony. Egy édesanyától származik, aki azt állítja, hogy hatásai szinte azonnal érezhetők: “Ez a gyógyír tökéletesen kezelte a visszeremet, azt a problémát, ami ellen évekig hiába küzdöttem. Jobb és gyorsabb, mint bármilyen krém vagy terápia, amit próbáltam.”

A nő által ajánlott recept tartalmaz almaecetet, aloe verát és sárgarépát. Így készítheted el:

Hozzávalók:

  • ½ bögre aloe vera lé
  • almaecet
  • ½ bögre sárgarépa

Apróra vágd fel a sárgarépát és tedd az aprítógépbe. Add hozzá az aloe verát és addig turmixold őket, míg sima, egyenletes állagot nem kapsz. Majd adj hozzá annyi almaecetet, amennyivel kréme állagot érhetsz el. Lezárható üvegben tárolhatod.

Felhasználás:

A keverékből egy keveset tegyél az érintett felületre, majd pihentesd a lábaidat, a legjobb, ha felpolcolod őket egy fél órára. Ezután hideg vízzel mosd le.

A kezelés gyors és látható eredményt hoz, idővel teljes mértékben kezeli a visszeret.

Már maga  masszázs is sokat segít, ezért érdemes a házilag készített krémet masszírozva felvinni a lábra. Magát a visszeret ne, de a lábat masszírozhatjuk. Gyengéden nyomjuk ujjainkat a bőrre és végezzünk a csípő felé haladva masszírozó mozdulatokat. A legjobb hatás érdekében emeljük fel a lábat 45 fokos szögben és használjunk masszázsolajat is. A boróka illóolaj kiváló stimuláns, a ciprusolaj pedig csökkenti a folyadék visszatartást és fokozza a vérkeringést.

Hozzászólások