Az ülőideg fájdalmai 10 percen belül megszüntethetőek! És mindezt mindennemű mellékhatás nélkül! Most elmondom neked, hogyan!

Az ülőideg az emberi testben az egyik leghosszabb ideg. Gyulladása nagyon kellemetlen fájdalmat okoz, amit a bordák és térdek is éreznek. A pihenés megkönnyíti a fájdalmi állapot ideiglenes megszüntetését, de nem oldja meg magát a problémát.

A fájdalom mellett egyéb tünetek is jelentkezhetnek, például kellemetlen érzés az ülés ideje alatt, a lábak nehézsége, bizsergés stb. Ha te egyike vagy azoknak, akik szenvednek az ülőideg fájdalmától, akkor pontosan tudod, miről beszélünk.

De a jó hír az, hogy végre találtak megoldást erre a kellemetlen problémára! Itt van egy egyszerű módszer, amely enyhítheti a fájdalmadat mindössze 10 perc alatt!

Az alábbiakat minden nap, lefekvés előtt kell végrehajtani. Olvasd el figyelmesen a következő utasításokat:

  1. Önts körülbelül 10 liter vizet a vödörbe, vagy mosdótálba.
  2. A víznek a legmagasabb hőmérsékletűnek kell lennie, amit a lábad még elvisel.
  3. Ezután adj hozzá egy marék sót és 1,5 liter almaecetet.
  4. Keverd össze alaposan!
  5. Tedd bele a lábadat a vödörbe és tartsd ott, amíg a víz teljesen ki nem hűl.
  6. Ezután mosd meg a lábadat, szárítsad le egy törölközővel, és mihamarabb feküdj le aludni!
  7. Mindenképpen tartsd a lábad melegen. Ajánlatos úgy elaludni, hogy törölközővel, lepedővel vagy takaróval még egyszer alaposan befeded, hogy a lábaid valóban a lehető legmelegebben maradjanak.

Másnap csak papucsban járj. Csak akkor vedd le, ha mondjuk, zuhanyozol.

A fájdalom megszűnik már az első eljárás után. Ismételjed meg ezt az eljárást 6 havonta, vagy amikor ismét fájdalmat érzel. Hidd el, az eredmény meggyőző lesz!

Kérjük, oszd meg ezt a fontos információt barátaiddal, ismerőseiddel is!

Hozzászólások